Over NoireFontaine

Belgian Welness & Pleasure

NoireFontaine

Van verwenproducten, sexy lingerie tot echte speeltjes: bij NoireFontaine hebben we het allemaal! NoireFontaine biedt je de kans om op een unieke manier kennis te maken met een zinnenprikkelend assortiment. Laat je verleiden!

Onze ervaring

Wij beheersen heel de keten van onze producten zelf. Vanaf het ontwerp tot aan de verkoop. Hierdoor weten we zeker dat onze producten aan onze eigen strenge kwaliteitseisen voldoen en dat jij wordt geholpen met de service die je van ons kunt verwachten. Momenteel bestaat ons assortiment uit:

Sex toys - 16 producten
Lichaamsverzorging - 9 producten
Fun speelgoed - 2 producten

Waarom kiezen voor NoireFontaine?

Jouw voordeel bij NoireFontaine:

  • Discreet verpakt en bezorgd!
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Assortiment met kwaliteitsproducten
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis.

Vrouwvriendelijk

Bij NoireFontaine vinden we het belangrijk dat onze producten vrouwvriendelijk en dus helemaal niet platvloers zijn. We werken continu aan de uitbreiding van ons fantastisch assortiment.

Gezondheid, hygiëne en veiligheid

Gezondheid, hygiëne en veiligheid zijn onze kernwoorden in ons voortdurend vernieuwende gamma. NoireFontaine verkoopt enkel producten die vervaardigd werden uit 100% lichaamsveilige materialen.

De beste prijs/kwaliteit verhouding

We bieden kwaliteitsproducten en hoogstaande merken aan  tegen de beste prijs. Daarnaast mag u rekenen op professioneel advies en een uitstekende garantie service.

Service

Bij NoireFontaine hechten wij waarde aan het leveren van een goede service. Is er iets fout gegaan? Neem dan direct contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag met een glimlach verder.

Partners waar wij mee samenwerken