Sex toys
NoireFontaine

Onze geschiedenis

Hoe het allemaal begon

Eric Vandaele (B) is de bezieler, de productontwikkelaar, de ontwerper… van de producten van NoireFontaine. In 2003 startte hij met het lanceren van vrouwvriendelijke, mooie, kwaliteitsvolle artikelen in de romantische en erotische sector. Voor de producten die hij voor ogen had, vond hij echter niet de kwaliteit die nodig is en mogelijk was. Hij heeft jarenlange en wereldwijde ervaring opgebouwd in de voedingsdistributie. Zo liet hij bij bevriende fabrikanten vanaf 2004 speciaal producten vanuit zijn visie ontwikkelen.

In 2015 werd beslist om met de opgedane ervaring en kennis een eigen productie te starten. Efficiëntie en kwaliteit werden perfect op elkaar afgestemd. Het Belgisch designlabel ‘NoireFontaine’ werd zo trendsetter met een directe verbinding met de eindgebruiker. Sinds 2015 is de productie reeds twee maal verhuisd en uitgebreid. Er wordt gewerkt met de strengste normen van veiligheid en gezondheid voor iedere betrokkene.

Vandaag is NoireFontaine als Belgisch designlabel uitgegroeid tot een wereldwijd kwalitatief merk. Door haar vrouwvriendelijke visie en verticale integratie in de markt is het een toplabel geworden. Dit label wordt uitgedragen door een team van bezielde mensen die het tot haar missie maakt om kwaliteit in intimiteit en zelfzorg te bevorderen.